Sminktetoválás

Sminktetoválás

Sminktetoválásod ugyanúgy néz majd ki, mint az előrajzolt terv, valamint biztos lehetsz abban, hogy a festék bent marad a bőrödben a tetoválás után.

Szemöldök tetoválás

Szemhéj tetoválás

Szájtetoválás

A sminktetoválás

Képzeljük el, hogy megkérdeznek Téged arról, hogy mit szólnál hozzá, ha az arcodra kapnál egy tetoválást. Bizonyára őrültnek tartanád a kérdezőt. Ám ha úgy tennék fel Neked a kérdést, hogy szeretnél-e tökéletes formájú szemöldököt, ami nem igényel semmilyen korrekciót, nem kenődik el, és tartósan így is maradna ? Akkor már valószínűleg megkérdeznéd, hogyan lehet tartósan gyönyörű a szemöldököd. A válasz: a sminktetoválás.

Akkor kezdjük. Egy kozmetikai eljárás, amely során a kozmetikus egy tetováló tű segítségével festék pigmenteket juttat be a bőr felszíne alá, amely egy gyönyörű mintázatot ad ki. Ennek a módszernek a segítségével az arc előnyös vonásait hangsúlyozzuk ki. 

Lehet természetes a sminktetoválás? Természetesen. Ahány ház vagy nő, annyi sminkelési szokás. Ennek a tartós technikának a célja, hogy kifejezze a nők szépségét, vonásait. Nézzük is meg, hogy milyen típusú tartós tetoválások léteznek:

AZ ULTRATERMÉSZETES HATÁSÚ SMINKTETOVÁLÁS

Létezik, bármilyen furcsán is hangzik. Ennél a sminktetoválási stílusnál szinte képtelesnég megállapítani a sminktetoválás viselőjéről, hogy az arca bármelyik része is tetovált lenne. Az arcnak nem lesz tetovált vagy sminkelt jellege.  Hogy minél inkább el tudd képzelni, íme egy kép (ultratermészetes hatású sminktetoválás)

A sminktetoválás a megfelelő választás számodra, ha:

    •    a sminkelés számodra az arcod természetes vonásainak a hangsúlyozását jelenti

    •    csupán leheletnyi, visszafogott sminkre vágysz

    •    természetes, szép ívű szemöldökre vágysz, mely az apró hiányosságokat korrigálja

    •    a külvilág számára alig észrevehtően emelnéd ki a szemed, de ezáltal mégis vonzóbb a tekinteted

    •    fakónak érzed a szádat és csak 1-2 árnyalattal szeretnél frissebb ajakszínt

A TERMÉSZETES HATÁSÚ SMINKTETOVÁLÁS

Válaszd ezt, haegyéniségedhez illő, nőies, magas esztétikai minőséget képviselő, minden élethelyzethez illő tartós sminket szeretnénk. Ha más sminkre vágysz bármikor kedved szerint sminkelheted magad (a természetes sminktetoválást lehetséges átsminkelni) amely lefedhető más színű ceruzával vagy rúzzsal, ha aznap épp arra van igényed.

A LÁTVÁNYOS, SMINKELT HATÁSÚ SMINKTETOVÁLÁS

Válaszd ezt, ha tudod, hogy mi áll jól Neked, és szeretnéd letenni a voksod a tartós és hangsúlyos smink mellett magad (a természetes sminktetoválást lehetséges átsminkelni), ha merész, látványos sminkekben érzed jól magad nap mint nap, amennyiben mindig a tökéletes sminkre vágysz, ha szereted észrevehetően kiemelni arcod gyünyürű vonásait

HOGYAN KÉSZÜLJ FEL A SMINKTETOVÁLÁSRA ?

 

– Kerüld a szoláriumozást 24-48 órával a sminktetoválás előtt, kerüld a napsütést az arcodon.

– A kezelés előtt 2 héttel kerüld az arc kezelést/peelinget.

– Kezelés előtt érdemes enni és inni, hogy a tetoválás során ne essen le a vércukrod.

– Kezelés előtt érdemes hajat mosni, így kikerülheted, hogy víz érje a tetovált területet.

– A kezelés előtt egy hónappal le kell állítani az A-vitamin szedését / és a retinolt tartalmazó termékek szedését.

– Ne használj Botoxot vagy bármilyen más feltöltőket a sminktetoválás előtti 3 hét során.

– Ne fogyassz halolajat vagy E-vitamint egy héttel korábban (ezek természetes vérhígítók).

– Ne fogyassz alkoholt 24-48 órával a tetoválás előtt.

– A kezelés előtt ne fogyassz kávét, koffeintartalmú italokat (energia italokat), teát, fokozhatják a vérzékenységet.

– Ne használj Aspirint vagy Ibuprofent (vérhigítók). Lehetőleg teljes mértékben kerüld a fájdalomcsillapítókat.

SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS ESETÉN

– Az eljárást megelőzően ne sminkeld ki a szemöldöködet.

– Ne szedd ki a szemöldöködet 3 nappal az eljárás előtt.

A SZEMHÉJ TETOVÁLÁS ESETÉN

– Ne viselj kontaktlencsét az eljárás során és 24 órával azután.

– Ne viselj szempillahosszabbítást az eljárás során és aztána 2 hétig.

– Napszemüveget hozhatsz magaddal, a szemek fényérzékenyek lehetnek a tetoválás után.

– Ne sminkeld a szemed a tetoválás után két napig.

– Ne használj szempillaspirált az eljárás napján.

AJAK TETOVÁLÁS ESETÉN

– Ne rúzsozd az ajkaidat a beavatkozás előtt és utána sem 5 napig.

Sminktetoválás Újbuda
Szájtetoválás Újbuda

Utókezelés

 

Az utóápolás is igencsak fontos. A legjobb eredmények elérése érdekében olvasd el az alábbi tájékoztatást, hogy mit tegyél, és ne meg az első néhány nappal a a tetoválás időpontját követően.

– Óvatosan vigyél fel borsó-méretű krémet a tetovált területre, akár naponta többször is. A felesleges krémet  távolítsd el egy egy puha ruha segítségével. A sebgyógyulást elősegítő, hámosító, utóápoló, speciális krémet nálunk tudod beszerezni.

– Az teljesen normális, hogy a szemöldököd nagyon sötétnek tűnik a tetoválás után. Ne aggódj, ez a szín 30-50%-ot fog halványulni az első 1-3 hétben.

– Az első 7-10 nap során próbáld meg nedvesen tartania kezelt területet a krémmel, ez segít a bőrben tartani a pigmenteket és elősegíti az egyenletes sebgyógyulást.

– A szemöldök gyógyulása során teljesen normális, hogy a kezelt területnél a bőr nem lesz olyan egyenletes, esetleg a tetoválás néhány része halványabb lesz. Ne ijedj meg, ezt a korrekciós találkozón javítjuk.

– Lehetőleg kerüld a tetovált területet ujjal való megérintését. Ugyanis ez növelheti a fertőzés kockázatát.

– Ha duzzanatot tapasztalsz az arcdoon, vagy a szemed környékén, érdemes jegelni a kezelt területet. Fontos egy vékony védőréteg használata, például papírtörlőt vagy kis méretű törölközőt tegyél a jeges csomag alá. A jegelés a leghatékonyabb módszer a duzzanat lohasztására az eljárást követő első 24 órában. Az alvásnál érdemes kissé megemelni a párnát, így is eredményesen csökkenthető az arcon jelentkező duzzanat.

– Ne sminkeld a tetovált területet. Szükség esetén vásárolj új sminket a szennyeződés vagy a bakteriális fertőzés elkerülése érdekében.

– Ne dörzsöld és ne érintsd lehetőleg semmihez a tetovált területet. Érintésre is akár a bőrben lévő pigment kijöhetnek.

– Hagyd, hogy a pörk, a lehámlott bőr magától essen le.

– A kezelést követő négy napig nem ajánljuk az erőteljes izzadást, és lehetúleg maradj távol a közvetlen napfénytől.

– Ne használj sminkeltávolítót vagy krémeket, és két hétig kerüld a medencéket és a pezsgőfürdőket, szaunákat, minden nedves, párás helyiséget.

 

SMINKTETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁSA

„Amióta elkezdtem tartós sminktetoválással foglalkozni, észrevettem, hogy a népszerűsége egyre csak növekszik. A „szemöldök-tetoválás” iránt az érdeklődés folyamatosan nőtt az elmúlt öt évben. Tapasztalatom szerint, meglepő módon azonban ez a növekedés egybeesik az eltávolítandó sminktetoválások számával is. Általában  azok a vendégek kérték az eltávolítást, akik úgy érzik, hogy a smink tetoválásuk már nem illik a megjelenésükhöz. Azonban egyre inkább látok olyan eseteket, amikor a vendégek nem az egyéni adottságaikhoz illő sminktetoválást kapták, és akiket a képzetlen szakemberek átvertek.A sminktetoválás egy nagy odafigyelést és szakmai tapasztalatot igénylő terület. Még ha valaki képzéseket is végez el, nem jelenti azt, hogy jól és pontosan tudja elvégezni a kezelést.” – Mondja Korányia Szilvia, az elrontott sminkeltáválások szakértője.

Enzimes, fájdalommentes, hegmentes, lézermentes sminkeltávolítás.

 A jelenleg legjobban működő sminktetoválás eltávolítás megoldást az Ecuri fejlesztette ki a sminktetoválások esztétikai javításának érdekében. A nem kívánt vagy helytelenül alkalmazott pigmentáció a kezelés után akár egy órán belül eltávolítható az Ecurivel. A Removy Solution technikának köszönhetően forradalmasította a sminktetoválás eltávolítás módszerét.

Tekintsd meg az ecuri kezelés videóját IDE KATTINTVA.

 Az eljárás során a nemkívánatos pigmentáció fehérré változik, a Removy Solution eszköz pedig kivonja a bőrből a pigmenteket. A Removy Solution csak az Ecuri Cometics cégtől érhető el, és legfeljebb egy négyzetcentiméteres korrekcióra szolgál. A Soft Brow Removy a megfelelő megoldás a már létező mikropigmentáció eltávolítására. Ezt a terméket Micropigmentációs géppel injektálhatjuk a nemkívánatos pigmentációba. Többnyire 5 pontos tűvel használjuk. A Soft Brow Removy eszközzel egyszerre eltávolíthatjuk a pigmentáció 50 százalékát.

 Az Ecuri technikát IDE KATTINTVA tudod megtekinteni.

 A sminktetoválás eltávolítása egy nagyon speciális szakterület, amelyet minden szakembernek ismernie kell. Az Ecuri ezért speciális tréningeket kínál a sminktetoválás eltávolítására. Nem létezik minden elrontott sminktetoválásra alkalmas technika, amely az összes problémát képes megoldani. Különböző módszerek léteznek a különböző problémákra.

Érdeklődjön szolgáltatásaink iránt!

3 + 11 =

Call Now Button